18 september: Borrel voor het begin van het academisch jaar!
24 september: Evening on Aramaic through the Ages
29 oktober: Coffee and Complaints-sessions, after the exam week.

20 november: Masterclass Yiddish, taught by Elazar Elhanan. The workshop offered a Yiddish crash-course through selected readings in the work of the famous Yiddish author Sholem Aleichem, exploring the world of Yiddish text and the preliminary history of the Yiddish language.
27 november: Part 1/2 lecture series on Yiddish: the Yiddish Revolution or, can Culture Save the World? 
4 december: Part 2/2 lecture series on Yiddish: Manifestations of Yiddish Punk.

31 januari: jaarlijkse Dag van het Hebreeuws.

Tweede Semester:
6 februari: New Semester Borrel!
19 februari: Afscheid van Resianne Smidt van Gelder-Fontaine, met lezing en aansluitende borrel.

Voor 17 maart stond er een lezing gepland ‘on the relation between Quranic i’rab and Biblical Hebrew‘. Deze heeft door de overheidsmaatregelen aangaande het coronavirus nog geen plaats kunnen vinden. Sechel hoopt deze in het komende academisch jaar alsnog te kunnen organiseren. Dit geldt ook voor de stadswandeling met Bart Wallet die stond gepland voor 9 april.

Voor het eerst sinds het bestaan van Sechel stond er voor dit jaar een meerdaagse studiereis op de planning, naar Antwerpen. Het plan was om van 3 tot 6 mei met een select groepje die kant op te gaan. Door corona heeft deze reis helaas niet plaats kunnen vinden, en wordt er hard aan gewerkt om volgend academisch jaar deze studiereis wel door te laten gaan.

Voor de activiteiten die we online hebben opgezet om toch contact te houden in tijden van corona, zie de pagina over Bestuursjaar 2020/2021!