Studenten bachelor Hebreeuws UvA meest tevreden met docenten.

docentenlol

Geweldig nieuws! Van alle universitaire bacheloropleidingen in Nederland zijn studenten van de bachelor Hebreeuwse Taal en Cultuur aan de UvA dit jaar het meest tevreden met hun docenten, zo blijkt uit de Nationale Studenten Enquête. Het studentenblad Folia ging op onderzoek uit om te achterhalen wat de docenten van onze opleiding zo geliefd maakt onder studenten.

Uit het onderzoek van de Nationale Studenten Enquête blijkt dat studenten ook tevreden zijn met andere aspecten van de bachelor Hebreeuws aan de UvA: de opleiding kreeg een gemiddeld cijfer van 4,7/5, terwijl de UvA zelf een score kreeg van 4,01/5. Naast de kwaliteit van de docenten deed onze opleiding het tevens erg goed op onder andere de gebieden van sfeer, studiebegeleiding, roosterindeling en groepsgrootte. Dat laatste is veelzeggend: Hebreeuws is een kleine studie, wat betekent dat het mogelijk is voor docenten om hun aandacht beter te verdelen onder de paar studenten die er zijn, en hun begeleiding nauwkeuriger af te stemmen op de carrièrewensen en interesses van de individuele student.  Meer informatie is te vinden in het artikel van Folia.

Lees hier het artikel van Folia: http://www.folia.nl/actueel/101211/docenten-hebreeuws-populairste-van-nederland-door-persoonlijke-aanpak

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: