Boekpresentatie, interview- & signeersessie met Nir Baram.


Op donderdag 17 september om 19:00 uur presenteert studievereniging Sechel in samenwerking met boekhandel Scheltema en uitgeverij De Bezige Bij de roman Wereldschaduw. Deze avond zal de Israëlische auteur Nir Baram geïnterviewd worden door literair vertaalster Sylvie Hoyinck, die de vertaling voor haar rekening nam. Na afloop van het interview signeert de gevierde auteur zijn nieuwe roman.

Nir Baram (Jeruzalem, 1976) studeerde Hebreeuwse literatuur aan de universiteit van Tel Aviv. In 2012 verscheen Goede mensen (vertaling: Hilde Pach), waarmee hij internationaal doorbrak. In Nederland en Vlaanderen werden 20.000 exemplaren verkocht. Inmiddels is het boek in 14 talen vertaald. Wereldschaduw (vertaling: Sylvie Hoyinck) is zijn vijfde boek en was direct een bestseller in Israël. Deze roman gaat over de immense kracht van het kapitalisme en de prijs die het individu daarvoor betaalt.

U bent van harte welkom om de presentatie van dit boek bij te wonen. De toegang is gratis, reserveren via e-mail gewenst: roos@scheltema.nl

Voor deze activiteit is een evenement op Facebook aangemaakt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: