Thema-avond: ‘Om alle treurenden te troosten (Jesaja 61:2)’.

ThemaavondOmalletreurendentetroosten
Op woensdag 9 september organiseren wij de eerste thema-avond van 2015-2016. Die avond geeft deskundige Sasja Martel een lezing over de joodse rituelen rondom sterven en rouw. Zij schreef het boek ‘Sterk als de dood’. Daarna gaan we kijken naar de prachtige Israëlische speelfilm ‘Funeral at Noon’ van director Adam Sanderson.

Afbeelding: Sir William Rothenstein.

Het programma:
19:00 uur: ‘Sterven en rouw vanuit Joods perspectief’, een lezing van Sasja Martel
20:30 uur: ‘Funeral at Noon’, een film van Adam Sanderson

Op verzoek van onze trouwe leden beginnen we om 19:00 uur i.p.v. een uur eerder, zoals Sechel meestal deed. We moeten ons aan bovenstaande tijden houden, want om 22:00 uur gaat het P.C. Hoofthuis dicht. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent. Het lokaal wordt later bekend gemaakt.

€3,- voor niet-leden, gratis voor leden.

Steun ons en word lid. Voor €15,- voor één jaar (tot en met 30 juni 2016) en voor €25,- voor drie jaar (tot en met 30 juni 2018). In het eerste semester zijn alle activiteiten gratis voor leden. Lid worden is daarom veel goedkoper.

Het bedrag kun je overmaken naar NL91 INGB 0004 8109 40 t.n.v. Studievereniging Sechel. Het inschrijfformulier vul je in tijdens de eerste activiteit waar je naartoe komt. Stuur nog even een mailtje naar studieverenigingsechel@gmail.com zodra je het bedrag hebt overgemaakt.

Student of niet en ongeacht welke opleiding je doet, iedereen met belangstelling voor de Hebreeuwse taal en cultuur in de breedste zin van het woord, is van harte welkom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: