Laat je ponem zien tijdens Sechel’s openingsborrel.

openingsborrel2015
Dinsdag 1 september om 17:00 uur zal Sechel het nieuwe jaar openen met de vertoning van de korte film ‘Aya’ met na afloop een hapje en een drankje. Die middag is er gelegenheid om lid te worden. Een lidmaatschap kost €15,- voor één jaar (tot en met 30 juni 2016) en €25,- voor drie jaar (tot en met 30 juni 2018).

Tevens presenteren we die middag het programma van het hele eerste semester. En we kunnen zeggen dat deze uitgebreid en divers is! Alle activiteiten van het eerste semester zijn gratis voor leden. Lid worden is daarom veel goedkoper.

Lid worden kan nu al door €15,- of €25,- over te maken. Het inschrijfformulier vul je in tijdens de eerste activiteit waar je naartoe komt. Stuur nog even een mailtje naar studieverenigingsechel@gmail.com zodra je het bedrag hebt overgemaakt.

NL91 INGB 0004 8109 40
t.n.v. Studievereniging Sechel

Student of niet en ongeacht welke opleiding je doet, iedereen met belangstelling voor de Hebreeuwse taal en cultuur in de breedste zin van het woord, is van harte welkom.

Met het diverse programma hopen wij het aantal leden van afgelopen studiejaar te overtreffen om op die manier de opleiding Hebreeuwse taal en cultuur nog meer op de kaart te kunnen zetten. Steun Sechel in deze rumoerige tijden aan de Universiteit van Amsterdam!

Dinsdag 1 september
17:00 uur
1.05 in het P.C. Hoofthuis
Entree: gratis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: