Sechel gaat met vakantie.

sechelvakantie
Studievereniging Sechel heeft een stormachtig maar mooi bestuursjaar achter de rug. Door de bezuinigingsplannen van de Universiteit van Amsterdam werden wij genoodzaakt van ons te laten horen. Dit deden wij onder meer door middel van het symposium ‘Al-Andalus als utopisch wereldbeeld?’ (i.s.m. Asafier van Arabische taal en cultuur) en het Heilig Homofestival (i.s.m. ARS Notoria van Religiewetenschappen). De opkomst was iedere keer verrassend goed waardoor wij het gevoel hebben gekregen dat we de opleiding Hebreeuwse taal en cultuur – ondanks de bezuinigingsplannen – weer op de kaart hebben weten te zetten. En daar willen wij iedereen bij dezen voor bedanken.

Blijf onze studievereniging vooral steunen, want met jullie bijdrage kunnen wij blijven bestaan. We gaan er een aantal weken tussenuit, maar zijn op 1 september weer helemaal terug. Op die dag vindt de openingsborrel én de eerste filmvertoning van 2015 – 2016 plaats. Er is dan gelegenheid om voor €15,- lid te worden. Het lidmaatschap is geldig tot en met 30 juni 2016. En we kunnen alvast zeggen dat het – met de films en lezingen die we hebben weten te regelen – een interessant en gevarieerd programma gaat worden!

Nogmaals dank voor jullie aanwezigheid tijdens een of meerdere (of zelfs alle!) evenementen die wij dit jaar hebben georganiseerd.

Iedereen alvast een fijne zomervakantie toegewenst en graag tot volgend studiejaar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: