Koffietafelboek vol nieuwe immigranten.

zalmania
In de jaren ‘30 emigreerden Rudi en Miriam Weisenstein van Tsjecho-Slowakije naar Tel Aviv, waar ze fotostudio The Pri-or PhotoHouse openden. Tientallen jaren documenteerde het stel de veranderende cultuur van Israël. De beelden tonen een rijke antropologische studie van Tel Aviv. De liefde en mode, maar ook de spiritualiteit en melancholie laten zich zien.

Tegenwoordig dient het pand als een klein museum. Uit nieuwsgierigheid wandelde Ian Sternthal, oprichter van Sternthal Books, zeven jaar geleden naar binnen. Hij raakte in gesprek met Miriam, die op haar oude leeftijd nog altijd een droom had: het publiceren van een koffietafelboek. Om deze ongelooflijke onderneming te kunnen financieren begon Ian aan crownfunding te denken. Via Kickstart haalde hij een aanzienlijk bedrag binnen, maar het doel is nog niet bereikt en over drie weken loopt de inzamelingsactie af.

Het zou zonde zijn als ‘Zalmania’ er niet komt, dus doneer nu! Voor $50 kun jij je visite met dit prachtige boek jaloers maken.
golda
telaviv
shalom
school

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: